پودینگ آلبالو - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


مواد لازم برای پودینگ:

پوره آلبالو                     500 gr

نشاسته ذرت                1/4 پیمانه

شکر                          1 پیمانه

وانیل                          کمی

مواد لازم برای کرم وانیلی :

شیر                           2 پیمانه

شکر                          1 پیمانه

پودر ژلاتین                   1 و نیم ق سوپ خوری

خامه شیرین(قنادی)      2/3 پیمانه

وانیل                         کمی

آب                           1/3 پیمانه(برای حل کردن ژلاتین)

طرز تهیه پودینگ:

نشاسته و شکر را به پوره اضافه میکنیم (آلبالو هارو با گوشکوب برقی له کنید میشه پودینگ -آلبالو فریز شده هم مانعی ندارد)و روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشنو غلیظ شه سپس از روی حرارت برداشته با هم زن یه 30 ثانیه بزنید

داخل گیلاس (بستنی خوری) 1/3 از پودینگ آلبالو رو میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده.

طرز تهیه کرم:

شیرو شکر رو روی حرارت میذاریم تا بجوشه .ژلاتین رو با آب سرد حل میکنیم و میداریم رو بخار کتری تا شفاف شه و به مخلوط شیز وشکر اضافه میکنیم وانیل هم اضافه میکنیم .مواد که خنک شد بهش خامه اضافه کنید یکم که نیم بند شد (نبنده ها یکم  . . .)روی پودینگ میریزیم (به اندازه ای که یک لایه دیگه پودینگ هم بریزیم البته بهد از اینکه بست) میذاریم تو یخچال وقتی بست یه لایه دیگه پودینگ میریزیم .

تزئین:

با خامه فرم گرفته و البالو درسته تزئین کنید (آلبالوهای عکس مصنوعی هستن خنده

 

نوشته شده در چهارشنبه ۱٠ فروردین ۱۳٩٠ساعت ٥:۳٥ ‎ق.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت