تیرامیسو - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز

 


مواد لازم:

لطیفه خشک شده                40 عدد یا یکم آسون تر 5 یا 6 بسته (بستگی به قالبتون) بیسکویت پتی بور

آب جوش                            نصف پیمانه

نسکافه                              3 ق شوپ خوری

پودر نشاسته                       3 ق سوپ خوری

شکر                                  نصف پیمانه

شیر                                   یک پیمانه

خامه فرم گرفته (خامه شیرین) یک پیمانه

پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای (ترجیحا برند کاله که شور نیست آخه پگاه مثلا شوره) یک پیمانه

پودر قند                           1/3 پیمانه

مواد لازم جهت تزئین:

خامه (شکلاتی یا ساده فرم گرفته) و ترایفل شکلاتی

طرز تهیه:

آبو نسکافه را مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شه (اینو کاری نداشته باشین تا بگم) کف و دیواره قالب رو با پلاستیک می پو شانیم . پودر نشاسته و شکر را مخلوط کرده  و شیر سرد رو به آن اضافه میکنیم و خوی که نشاسته حل شد میذاریم روی حرارت گاز و مرتب هم میزنیم ( حرارت کم باشه بهتره) وقتی غلیظ شد وانیل رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا خوب سرد شن.پنیر و پودر قند رو مخلوط میکنیم وبا  خامه فرم داده شده به موادی که گذاشتیم سرد شده اضافه میکنیم کف ظرف رو ابتدا یه ردیف لطیف خشک شده( همون بیسکویت هم خوبه ) که به نسکافه اغشته شده میچینیم (نسکافه و آب رو واسه الان میخواستیم که بیسکویت هارو بزنیم توش نه اینکه دیگه شل شن فقط مرطوب شن . میتونین با یه چیزی مثل اب پاش هم به بیسکویت ها نسکافه و آب بپاشید )روی اون رو کرمی که درست کردیم میزنیم و دوباره یه ردیف دیگه بیسکویت( مثل آجر چینی اگه این ردیف اول افقی چیدید حالا عمودی) و دوباره کرم . . . اینقدر تکرار کنید که لایه آخرتون کرم باشه . . .بگذارین تو یخچال تا خودش رو خوب بگیره بالای 2 ساعت (3 یا 4 ساعت)

تزئین:

تمام سطح دسر رو خامه میزنید وبه دلخواه تزدین میکنید با شکلات یا ترایفل شکلاتی . . .

نوش جون

 

 

نوشته شده در چهارشنبه ٢٤ فروردین ۱۳٩٠ساعت ٩:٥٥ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت