مسقطی کاسه ای - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز

 

فقط این اولین تجربه است به خوبی خودتون ببخشید .

 


مواد لازم :

شیر                         3 فنجان

نشاسته                   1 فنجان

شکر                        2 فنجان

آب                           5 فنجان

گلاب                        1/2 فنجان - نصف فنجان -

کره                          50 گرم

طرز تهیه :

دوفنجون آب سرد و با نشاسته مخلوط میکنیم تا صاف شن و از صافی هم رد میکنیم و بقیه آب رو اضافه میکنیم , شیر رو اضافه کرده وروی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا خامی نشاسته بره بعد گلاب و شکر رو اضافه کرده و 5 دقیقه پس از اینکه جوش اومد کره رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم  - تمام مدت باید هم بزنید تا گلوله نشه - و داخل ظرف دلخواه ریخته و در یخچال میگذاریم

حالا اگه بخواین چند رنگ شن یه فوت و فنی داره :

دوتا پارچ لبه دار برمیدارید و هر رنگی خواستید با مسقزیتون مخلوط میکنید یا زعفران و کاکائو  - بستگی به خودتون داره  - هم زمان تو ظرف مورد نظر با دودستتون میریزین یکی باید از بغل ظرف باشه و یکی از روبرو . . .

مال من چون اولین بار بود خوب نشد خیلی :دی

نوشته شده در پنجشنبه ٢٧ امرداد ۱۳٩٠ساعت ٤:۳٧ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت