مافین قارچ - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز

 


مواد لازم :

آرد                                  2 پیمانه

بکینگ پودر                        1 ق سوپخوری

قارچ ساطوری                    60 گرم

برنچ پخته                         1/2 پیمانه یا 75 گرم

پنیر موتزارالا *                    60 گرم رنده شده

جعفری ساطوری               1 تا 2 ق سوپخوری

پیازچه ساطوری *              1 ق سوپخوری

نمک و فلفل                     به میزان لازم

شیر                              1 پیمانه

مارگارین*                       125 گرم آب کرده

تخم مرغ                        1 عدد

 

طرز تهیه :

فر رو با دمای 200 درجه گرم کنید .آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و قارچ,برنج و سبزیجات رو آضافه میکنیم.نمک و فلفل هم به اندازه اضافه میکنیم. وسط مواد رو گود کرده و شیر و مارگارین و تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . قالب های مافین رو چرب کرده و 3/4 قالب رو پر میکنیم.

بعد از حدود 25 دقیقه تا نیم ساعت آماده است.

* : من از پنیر پیتزای رنده شده استفاده کردم. پیازچه هم نریختم .مارگارین هم همون کره محسوب کردم نیشخند

بجاش مواد پیتزا مثل سوسی و کالباس یا گوشت بهش اضافه کردم که زمان پختشو یکم برد بالا و خیلی خیلی پف نکرد ولی مزه اش خب بهتر بود به نظرم .

نوشته شده در جمعه ۸ مهر ۱۳٩٠ساعت ٢:٢٤ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت