شیرینی کره ای - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


مواد لازم :

کره                                1 پیمانه (225 گرم)

شکر                              یک دوم پیمانه (110 گرم)

وانیل                             یک چهارم قاشق چای خوری

آرد                                2 و یک دوم پیمانه (310گرم)

تخم مرغ                        2 عدد

برای تزئین :   هر چی دوس دارین!

 

طرز تهیه :

کره و شکر رو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه بعد وانیل رو اضافه کنید و تخم مرغ ها رو هم یکی یکی اضافه کنید نه مثل من با هم و در انتها هم آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنین تا خمیر یک دست بشه بعد داخل کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه تو یخچال میگذارین . . . خمیر رو بر میدارید بعد از 20 دقیقه و خوب ورز میدین و به قطر نیم سانت پهن میکنین و هر جور میخواین قالیب میزنید یا از یک کاتر به قطر 1 سانتی دایره دایره در میارین و یکم خمیر رو خیس  میکنید  ومخلوط شکر و رنگ پودری بنفش روش برزین بعد  دایره هارو مثل گل روی هم میگذارید و یک توپ کوچولو هم واسه وسطش  تا شکل گل بنفشه بشه( مثل شکل)  . . .

نوش جان . . .

 

نوشته شده در یکشنبه ٢۳ اسفند ۱۳۸۸ساعت ٧:٤٤ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت