مالاوابیج - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


مواد لازم:
مرغابی  یا مرغ                                1 عدد
پیازخرد شده                                   3 قاشق سوپخوری /یک عدد
آب انار غلیظ( ترش و شیرین )            1 فنجان
رب گوجه فرنگی                               2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل قرمز                               به مقدار دلخواه
ادویه مخلوط                                    1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

مرغابی را پس از تمیز کردن و شستن، تکه تکه کرده( دستور اصلی درسته است)  و سرخ کنید تا برشته شود. سپس در قابلمه چیده و پیاز خرد شده را اضافه کنید. آب انار را با رب، نمک، فلفل سیاه و ادویه مخلوط کرده وکمی که تف دادید  2 لیوان آب روی مرغابی - همون مرغ- بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت 2 الی 3 ساعت بپزد.
خیلی خوشمزه است .یه جورایی مثل فسنجونه بدون گردو چشمک
*: آب انار غلظ یا رب انار رقیق نیشخند
نوشته شده در جمعه ٦ آبان ۱۳٩٠ساعت ٢:٢٩ ‎ق.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت