کیکِ ساده - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


 

مواد لازم :

تخم مرغ                  6 عدد

آرد                         3 لیوان

بکینگ پودر             1 ق مربا خوری

شکر                     1.5 لیوان -بخواید شیرین تر شه 2 لیوان-

شیر                      1 لیوان

روغن                     1 لیوان

رنده پوست پرتغال به میزان لازم

 طرز تهیه :

اول تخم مرغ و رنده پوست پرتغال و  شکر رو هم میزنید به مدت 6 دقیقه تا کاملا کرم رنگ شود .حالا با لیسک  بقیه مواد رو مخلوط میکنیم . روغن  رو اضافه میکنیم نیازی به همزدن زیادی نداره ! سپس شیر کمی که مخلوط شد  آرد رو کم کم اضافه میکنیم .  همین

ارد رو وقتی اضافه میکنین خیلی هم نزنید یا با همزن نزنید پفش میخوابه . توی فر 175 درجه و زمانش هم 45 دقیقه کافیه بستگی به فر و قالبتون هم داره ولی .خبر بگیرید نسوزه.

اینم قالب من  که سلیکونی و مخصوص مافین هست لبخند:

نوش جان مژه

نوشته شده در یکشنبه ۱٦ بهمن ۱۳٩٠ساعت ٩:۳۱ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت