باوارین توت فرنگی - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


مواد لازم :


کیک اسفنجی 6 تخم مرغی 1 عدد
توت فرنگی 50 gr
شکر 100gr
اسانس توت فرنگی 3 تا 4 قطره
زرده تخم مرغ 5 عدد
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
شیر 2 پیمانه
وانیل کمی
پودرژلاتین 3ق غ
آب برای حل کردن ژلاتین نصف پیمانه
خامه شیرین 1.5 پیمانه

طرز تهیه :
کیک اسفنجی رو از وسط مساوی تقسیم میکنیم و یکیشو میذاریم کف قالب کمربندی .توت فرنگی هارو تو مخلوط کن به همراه 50 گرم شکر و اسانس پوره میکنیم .زرده های تخم مرغ رو با بقیه شکر و آرد ذرت خوب میزنیم .شیر سرد رو کو کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم میزنیم تا غلیظ شه .سپس از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم .
خامه را میزنیم و و به پوره اضافه میکنیم و به بقیه مواد که سرد شده اضافه میکنیم وقتی نیم بند شد روی نیمه کیک میریزیم و نیمه دیگر کیک رو یکم خامه میزنیم و روی آن قرار میدهیم . - اگه شل باشه نذارید روش ها ! میره تو دیگه نیم بند باشه حتما -
6 ساعت یا بیشتر میذاریم تو یخچال و بعد از اون هم تزئین میکنیم

نوشته شده در شنبه ٢٢ بهمن ۱۳٩٠ساعت ۳:٤٠ ‎ق.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت