شارلوت رویال - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


مواد لازم :


کیک اسفنجی 3 تخم مرغه 1 عدد
شیرینی لطیفه 25 عدد
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/5 پیمانه
شکر 3 چهارم پیمانه
آرد 2 ق سوپ خوری
پودر ژلاتین 2 ق غ
آب برای حل کردن ژلاتین 1/3 پیمانه
خامه شیرین 1 پیمانه
موز به دلخواه 2 عدد
وانیل کمی

طرز تهیه :

اول تو فالب کمربندی نصف کیک رو میذاریم و لطیفه هارو با خامه فرم گرفته کنار هم میچسبونیم و میذاریم تو یخچال تا خنک شود .
زرده رو با نصف شکر و وانیل با هم زن برقی میزنیم . حالا جداگانه بقیه شکر و آرد رو مخلوط کرده شیر را کم کم میریزیم تا مخلوط شود . روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم .
خامه شیرین را فرم داده و سفیده کف شده را به آن اضافه میکنیم . ژلاتین اب شده رو به مخلوط شیر و زرده اضافه میکنیم و پس از خنک شدن به خامه نیم بند اضافه میکنیم موز را خورد کرده و داخل ظرف کیک و لطیفه میریزیم و پس از سرد شدن - 3تا 4 ساعت- در یخچال به دلخواه تزئین میکنیم .

نوشته شده در شنبه ٢٢ بهمن ۱۳٩٠ساعت ۳:٤٥ ‎ق.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت