شیرینی پر - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز

میتونید اینجا عکسهای شیرینی من رو ببینید :

انجمن خانوم گل

 دومین و پنجمین شیرینی  در شیرینی های عید

عکسها اضافه شد



مواد لازم


آرد سفید : 1 کیلو

روغن جامد قنادی : 550 گرم

پودر قند: 350 گرم

تخم مرغ :4 عدد زرده و 1 عدد سفیده

هل یا رنده پوست پرتقال (برای 1 کیلو ارد 4 عدد پرتقال )

گلاب : 1 استکان

مارمالاد, زعفران , بادام , ترافل و . . . برای تزئین

طرز تهیه :

ابتدا روغن را کمی نرم کرده و به همرا پودر قند مخلوط میکنیم -ابتدا با قاشق سپس با همزن - وقتی خ کاملاً سفید و پوک شد پودر هل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم , تخم مرغ هارا اضافه کرده وهم میزنیم .حالا دیگه نیازی به همزن نداریم .آرد رو الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیهیم تا شکل خمیر شود.در آخر گلاب رو اضافه میکنیم .

میگذاریم کمی استراحت کنه خمیر .در یخچال به مدت 5 یا 6 ساعت .میتونید همونجا هم که خمیر آماده شد قالب بزنید ولی استراحت کنه بهتره .
برای پهن کردنه خمیر بهتر زیر کار آرد بریزید کمی و روش پلاستیک پهن کنید بعد با وردنه پهن کنید:
برای مدلهای جفتی قطر 2 میلیمتر و مدلهای دیگه 3 میلیمتر
به دلخواه قالب میزنید یا تزئینش میکنید .
برای مدل مارمالادی یا ژل مغری قسمت رویی شیرینی باید سوراخ داشته باشد و قسمت زیری ساده باشد. این مدل سوراخ دار رو تو سینی جدا میذارید چون زمانه پختش کمتره .
زمان حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد

واین هم روشهای متفاوت برای تزئین این شیرینی

قالب قلبی شکل: یک گوشه عسل میزنیم و ترایفل میزنیم

دو تا از شکل گل قالب میزنیم ,  روی یکی از آنها حفره ایجاد میکنیم روی یکی از اونها مرنگ میزنیم و لایه رویی که حفره داره روش میذاریم و کمی فشار میدیم . یه گوشه از اون هم عسل میزنیم و با پودر پسته تزئین میکنیم .

نوشته شده در پنجشنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩۱ساعت ۱:٤٥ ‎ق.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت