ژله بستنی ِ آناناس - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز


مواد لازم :


ژله آناناس : 2 بسته
بستنی وانیلی : 1 لیوان
آب جوش
و 1 قوطی کنسرو آناناس


طرز تهیه :


اول تو قالب مستطیل آناناس ها رو میچینیم و 1 بسته از ژله آناناسیمون رو همونطور ساده درست میکنیم و میریزیم تو قالب میذاریم تو یخچال تاببنده 1 ساعت خوبه نه خیلی که ژله تون دو لایه ای شه وقتی بعدی رو میریزید. حالا ژله آناناس دوم رو با همون مقدار آب جوش- 1 لیوان- حل میکنیم و به جای آب سرد هم بستنی میریزیم و میزاریم ببنده .وقتی خواستیم از تو قالب در بیاریم میذاریم کف قالب رو تو آب جوش نه اونقدر که ژله آب شه و خراب شه !

به جای آب سرد هم میتونید از آب خود کمپوت استفاده کنید .

بازم سوالی بود در خدمتم مژه

نوشته شده در چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳٩۱ساعت ٤:٢٤ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت