گیسو حلقه ای - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز

شیرینی های عید :داخل  کادر قرمز رنگ



مواد لازم :

کره: 180 گرم
پودر قند : نصف فنجان
تخم مرغ :1 عدد
آردگندم : 1/2 فنجان
آرد سفید: 2 فنجان
شکلات شیری رنده شده :50 گرم
رنده پوست پرتقال : 1/5 ق چ
بکینگ پودر :1 ق چایخوری
برای تزئین شکلات اب شده

طرز تهیه :
کره, پودر قند و تخم مرغ را با هم زن خوب میزنیم تا سفید شود. رنده پوست پرتغال و شکلات رنده شده را اضافه میکنیم . آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده چند بار و به مواد اضافه میکنیم و خمیر را کمی - فقط یکم ورز بدید زیادیش خمیرتون خیلی چرب میشه و بهم نمیچسبه مجبور میشین مثل من فقط قالب بزنید ! - ورز میدهید تا یکنواخت شود .

طبق دستور خود شیرینی : از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و نواری میکنیم سپس دولا میکنیم و یه پیچ بهش میدهیم و دوسر گیسو را به لبه حلقه میچسبانیم . و وسط آنرا شکلات چیپسی میگذاریم - تو فر هیچکاری نمیشه شکلات چیپسی - تا مثل شکل زیر شود:


در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه مپزیم . بعد از سرد شدن زیر حلقه ها را در شکلات شیری حل شده میزنیم و میگذاریم خنک شود.

من خمیرم رو خیلی ورز دادم و مجبور شدم مراحل زیر رو انجام بدم با قالب نون برنجی نیشخندپس اگه خمیرتون منسجم شده زیادی ورزش ندین

 

نوشته شده در پنجشنبه ٢۸ اردیبهشت ۱۳٩۱ساعت ۱٢:۱٥ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت