شیرینی گردو و نشکافه - لذت آشپزی



















لذت آشپزی

تجربه هام در پخت و پز



مواد لازم برای خمیر :
آرد :1/5 فنجان
کره دمای محیط: 150 گرم
پودر قند: نصف فنجان
وانیل : کمی

طرز تهیه :
آرد را ابتدا الک کرده و پودر قند را به آن اضافه میکنیم و وانیل را اضافه میکنیم . کره را با چاقو خرد کرده سپس کره را با انگشتان با مواد خشک پوره پوره میکنیم و خمیر را به هم میچسبانیم و ته قالب 20X30 را چرب کرده و ته قال مواد را پهن میکنیم و صاف کرده با چنگال سوراخ میکنیم به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه داخل فر میگذاریم .

مواد لازم جهت روی شیرینی :
خامه صبحانه :2 ق غ
نسکافه : 1 ق غ
گلدن سیروب -شیره کارامل - : 2 ق غ
کره :75 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
گردوی خرد شده: 2 فنجان
شکر قهوه ای : 1/3 فنجان

طرز تهیه :
کره و شکر قهوه ای را مخلوط کرده , گلدن سیروب را اضافه کرده و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .تخم مرغ ها را از قبل با هم خوب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم .سپس نسکافه را اضافه کرده و در آخر گردو را اضافه میکنیم که به مواد آغشته شود .
مخلوط آماده را روی خمیر پخته شده میریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 160 میگذاریم .

پس از خنک شدن با کاتر برش میزنیم . اگر بخواهیم برشها کوچک تر باشد گردو ها باید ریزتر خرد شود .
اگر احساس کردید کاتر چسبید هنگام برش هر بار استفاده کاتر را خیس کنید .

نوشته شده در پنجشنبه ۱٦ آذر ۱۳٩۱ساعت ٩:٥٦ ‎ب.ظ توسط من چه جوری شده ؟ () |

Design By : Night Melody

دنیای کدهای جاوا اسکریپت