گیسو حلقه ای


مواد لازم :

کره: 180 گرم
پودر قند : نصف فنجان
تخم مرغ :1 عدد
آردگندم : 1/2 فنجان
آرد سفید: 2 فنجان
شکلات شیری رنده شده :50 گرم
رنده پوست پرتقال : 1/5 ق چ
بکینگ پودر :1 ق چایخوری
برای تزئین شکلات اب شده

طرز تهیه :
کره, پودر قند و تخم مرغ را با هم زن خوب میزنیم تا سفید شود. رنده پوست پرتغال و شکلات رنده شده را اضافه میکنیم . آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده چند بار و به مواد اضافه میکنیم و خمیر را کمی - فقط یکم ورز بدید زیادیش خمیرتون خیلی چرب میشه و بهم نمیچسبه مجبور میشین مثل من فقط قالب بزنید ! - ورز میدهید تا یکنواخت شود .

طبق دستور خود شیرینی : از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و نواری میکنیم سپس دولا میکنیم و یه پیچ بهش میدهیم و دوسر گیسو را به لبه حلقه میچسبانیم . و وسط آنرا شکلات چیپسی میگذاریم - تو فر هیچکاری نمیشه شکلات چیپسی - تا مثل شکل زیر شود:


در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه مپزیم . بعد از سرد شدن زیر حلقه ها را در شکلات شیری حل شده میزنیم و میگذاریم خنک شود.

من خمیرم رو خیلی ورز دادم و مجبور شدم مراحل زیر رو انجام بدم با قالب نون برنجی نیشخندپس اگه خمیرتون منسجم شده زیادی ورزش ندین

 

/ 1 نظر / 121 بازدید
نرگس

سلام خوبی؟ ممنون از مطالبه مفیدتون منم کلاس شیرینی پزی میرفنم البته فقط چن جلسه متاسفانه جلسه اموزش شیرینی نخودی و برنجی نبودم نمیدونم چرا نمیتونم این دو شیرینی رو خوب دربیارم شیرین برنجیم یا اینقد سفت میشه مثل سنگ یا اینقد نرم که تا دس میخوره بهش متلاشی میشه شرینی نخودی خوب درمیارم تنها ایرادی که به نظرم داره اینه که رنگش و کمی طعمش مثل شیرینی نخودی های بیرون نمیشه میشه اموزش این دو شیرینی رو برام بذارین اخه چن روز دیگه تولده مامانم هس میخوام واسه اون روز درست کنم ممنون یاحق