مسقطی کاسه ای

مواد لازم :

شیر                         3 فنجان

نشاسته                   1 فنجان

شکر                        2 فنجان

آب                           5 فنجان

گلاب                        1/2 فنجان - نصف فنجان -

کره                          50 گرم

طرز تهیه :

دوفنجون آب سرد و با نشاسته مخلوط میکنیم تا صاف شن و از صافی هم رد میکنیم و بقیه آب رو اضافه میکنیم , شیر رو اضافه کرده وروی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا خامی نشاسته بره بعد گلاب و شکر رو اضافه کرده و 5 دقیقه پس از اینکه جوش اومد کره رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم  - تمام مدت باید هم بزنید تا گلوله نشه - و داخل ظرف دلخواه ریخته و در یخچال میگذاریم

حالا اگه بخواین چند رنگ شن یه فوت و فنی داره :

دوتا پارچ لبه دار برمیدارید و هر رنگی خواستید با مسقزیتون مخلوط میکنید یا زعفران و کاکائو  - بستگی به خودتون داره  - هم زمان تو ظرف مورد نظر با دودستتون میریزین یکی باید از بغل ظرف باشه و یکی از روبرو . . .

مال من چون اولین بار بود خوب نشد خیلی :دی

/ 6 نظر / 29 بازدید
فرشته

زندگی درک همین امروز است فهم نفهمیدن هاست ظرف امروز پر از بودن توست شاید این خنده که امروز دریغش کردی آخرین فرصت همراهی توست. به روزم ومنتظر حضورت گرمت. مرا با نگاهت رهایی ببخش.

فروغ

پس دستورش کجاست شما که عکسو گذاشتی دستورشم میزاشتی دیگه در هر صورت ممنون وبلاگه خوبی داری

هانیه

وبتون هم اسم منه.. چه جالب...لینکتون می کنم

الماه

سلام بادیدن عکسا هوس مسقطی کردم دستور پخت شماروامتحان میکنم.موفق باشی

مریم

فوق العاده است.اما چطوری صورتی شده؟