شیرینی کره ای
مواد لازم :
کره 1 پیمانه (225 گرم)
شکر یک دوم پیمانه (110 گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد 2 و یک دوم پیمانه (310گرم)
تخم مرغ 2 عدد
برای تزئین : هر چی دوس دارین!
طرز تهیه :
کره و شکر رو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه بعد وانیل رو اضافه کنید و تخم مرغ ها رو هم یکی یکی اضافه کنید نه مثل من با هم و در انتها هم آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنین تا خمیر یک دست بشه بعد داخل کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه تو یخچال میگذارین . . . خمیر رو بر میدارید بعد از 20 دقیقه و خوب ورز میدین و به قطر نیم سانت پهن میکنین و هر جور میخواین قالیب میزنید یا از یک کاتر به قطر 1 سانتی دایره دایره در میارین و یکم خمیر رو خیس میکنید ومخلوط شکر و رنگ پودری بنفش روش برزین بعد دایره هارو مثل گل روی هم میگذارید و یک توپ کوچولو هم واسه وسطش تا شکل گل بنفشه بشه( مثل شکل) . . .
نوش جان . . .