حلوای تن تنانی

مواد لازم :


آب ,آرد و شکر             هر کدوم 2 لیوان
گلاب                        نصف لیوان بیشتر
روغن                       1 لیوان - نیمی روغن و نیمی کره -
زعفران                     فکر کنم 1 مثقال استفاده کردم

 طرز تهیه :


آرد رو توو قابلمهتفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و یه ذره رنگش تیره بشه. تقریبا 30 دقیقه -من 45 دقیقه تفش میدادم -  .( این تازه وسطه کاره ازین یکم تیره تر شد )

همزمان آب و شکر گلاب  رو میذاریم رو شعله تا قوام بیاد.

زعفران رو هم دم میکنیم.

بعد از اینکه آرد سرخ شد روغن رو کم کم اضافه میکنیم .


بعد از اضافه کردن روغن خوب هم میزنیم تا گلوله های آرد باز بشن.
حالا قابلمه رو از روی شعله گاز برمیداریم و 1-2 دقیقه صبر میکنیم.

کمی از شربت رو تو کاسه کوچیک مریزیم و اندازه سر قاشق  از آردی که تف دادیم با روغن بهش اضافه میکنیم اگه صدای جلیز کرد ینی وقته اضافه کردنه شربتهزبان

البته آروم آروم شربت رو به آرد اضافه کرده و هم میزنیم... میذاریم روو شعله دوباره.

تقریبا 3-4 دقیقه بعد که یکنواخت هم زدیم حلوا دیگه به ظرف نمیچسبه و الان وقت اضافه کردن زعفرانه. دوباره حدود 1 دقیقه هم میزنیم تا باز هم حالت چسبندگیش از بین بره و موقع از ظرف کاملا جدا بشه .

یه نکته : وقتی حلوا تون پخته شد همونطوری داغ توی قابلمه خوب تکونش بدین جوری که اصلا نچسبه به دیواره ها اینو مامان بزرگم گفتنمژه

 

/ 9 نظر / 876 بازدید

هرگز به امید دوستی با خاندان پیغمبر عمل صالح و عبادت خدا را ترک مکنید. *امام رضاع-روضه بحارج2ص357*

سیما

رنگ حلوا واقعا عالی شده. محشره [گل]

اقیانوس آرام

ببین یعنی خیـــــــــــلی عالی شده من حلوا رو یه کم متفاوت درست می کنم توی دستوری که من بکار می برم میزان شکر از نصف آرد هم یه کم کمتره مثلاً برای 3 لیوان آرد تقریباً یک و یک چهارم لیوان شکر می ریزم و آب هم به اندازه شکر استفاده می کنم و شیرینیش کاملاَ مناسب میشه حالا میخوام بدونم توی این روش شما که آرد و شکر هم اندازه هستن ، حلوا خیلی شیرین نمیشه؟ آخه من خیلی شیرین دوست ندارم اگه خیلی شیرین میشه میتونم یه کم شکرش رو کم کنم؟ مرسی [قلب][ماچ]

ماریا

چه خوش رنگه دلم خواست خوووووووووووب[خوشمزه]

هانیه

چه خوشرنگ و عالی شده دوست جونم...فقط یه سوال، بعد از اضافه کردن شیره روی حرارت گذاشتی؟ سفت نشد حلوات؟ من بعد از شیره از روی حرارت بر میدارم آخه

هانیه

خیلی خوشرنگ و خوشگل شده دوست جونم...فقط یه سوال..بعد از ریختن شیره، دوباره روی حرارت می ذاری؟ سفت نمیشه اونوقت؟ من بعد از شیره، برمیدارم از روی حرارت آخه

سارا

بدون اغراق خوشرنگ ترین حلوایی که تا حالا دیدم. معلومه حسابی خوشمزه شده